Werkvoorbereider Elektrotechniek

De werkvoorbereider die wij zoeken opereert binnen een vast team van specialisten, alsmede met teams vanuit andere disciplines zoals meet & regeltechniek, elektrotechniek en bouwkunde.

Wie ben jij?

Je bent in staat om het beste in jezelf en andere naar boven te halen, je hebt een kritische blik en bent bestand tegen tijdsdruk. Je bent flexibel ingesteld en kunt goed schakelen op verschillende klantniveaus. Met jouw praktische insteek wil je werken aan interessante utiliteitsprojecten om trots op te zijn. Het zit in je natuur om samen te werken in een team en een project integraal te benaderen. Hierdoor werk je nauw samen met collega’s met zowel een elektrotechnische, maar ook werktuigbouwkundige of bouwachtergrond.

Wat ga jij doen?

Je ondersteunt de projectleider, je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verzorgen van de werkvoorbereiding van middelgrote en grote projecten. Je zorgt voor het opzetten, bewaken en bijsturen van de technische opdrachten. Je bepaalt zelf de volgorde binnen de vaste tijdstippen van planning of afspraken met de klant en brengt advies uit naar het projectteam. Je opereert gedurende het project als vraagbaak voor de uitvoering ten aanzien van de technische aspecten.
Verzorgen, bewaken en bijsturen van detailplanning.
Het aanvragen van offertes en deze mede beoordelen.
Ondersteuning bieden binnen de elektrotechnische afdeling.
Zelfstandig een uitvraag vanuit een bestek en tekening omzetten tot een calculatie. De afronding van de prijsopgave vindt samen plaats met de projectleider en afdelingsverantwoordelijke.
Het oppakken van de werkvoorbereiding na opdracht. Dus het maken van de benodigde berekeningen en het bestellen van materialen en daarbij ondersteuning geven aan het uitvoeringsteam.

Wat breng jij mee?

• MBO/HBO Installatietechniek of Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde
• 3+ jaar ervaring in de functie (of minder maar dan aangevuld met uitvoering en engineering)
• Kennis van Elektrotechniek
• Je bent zelfstandig! (must)
• Verplichte certificaten: GPI, VCA-VOL en VOG specifiek voor justitiële instellingen

Wat krijg jij ervoor terug?

• Salaris! We bieden jou een goed salaris op basis van kennis en ervaring.
• Cursussen die helemaal passen bij jouw werkzaamheden!
• Maandelijkse borrels & onvergetelijke Oceaa Projects feesten.
• Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
• Een leaseauto, want je moet natuurlijk wel op de werklocatie kunnen komen.
• Korte lijnen zodat je altijd nauw in contact staat met jouw werkgever.

Wil je meer weten over deze vacature?

Is dit de vacature die aansluit op jouw willen en kunnen? Solliciteer dan direct. Heb je vragen over deze vacature? Ik sta graag voor je klaar en beantwoord jouw vragen.

Taiwo Akpata

Direct solliciteren

Bekijk onze andere vacatures