Hoofduitvoerder Wegen

 Wij zijn op zoek naar een geschikte kandidaat voor de vacature Hoofduitvoerder Wegen voor onze opdrachtgever in de regio Den Haag. Wil jij samen met jouw team invulling geven aan mooie projecten? Dan is dit een toffe uitdaging voor je!

Wie ben jij?

Jij bent als Hoofduitvoerder een echte aanpakker. Je bent onderdeel van een klein team, waardoor je tijdens projecten veel ballen tegelijk in de lucht moet houden. Jij geniet hiervan en zorgt er samen met de opdrachtgever ervoor dat de projectafspraken worden waargemaakt. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en de werkzaamheden goed uitleggen aan iemand anders. Doordat je met verschillende partijen te maken hebt weet je de juiste toon te raken waar nodig. Tot slot heb jij goede sociale- commerciële- en leidinggevende vaardigheden.

Wat ga jij doen?

Jij bent als Hoofduitvoerder verantwoordelijk voor het realiseren van infrastructurele projecten, voornamelijk in de wegenbouw. Met jouw kennis en expertise voer je zelfstandig projecten uit en adviseer je waar mogelijk. Je hebt een specifieke focus op projecten met een omvang tot ongeveer €20 miljoen. Je onderhoudt alle contacten met de afgevaardigden van opdrachtgevers of andere stakeholders, inleenkrachten, leveranciers en/of onderaannemers. Je hebt een ondersteunde rol tijdens de voorbereiding van het project, t.b.v. van de werkmethoden, planning en inzet van het materiaal. Je houdt de kostenbegroting tijdens de uitvoer van het project nauwlettend in de gaten, waar nodig corrigeer en stuur je bij.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt affiniteit met alles wat met GWW te maken heeft en een technische achtergrond;
  • Je hebt ervaring als (senior) Hoofduitvoerder met infrastructurele projecten;
  • Kennis van RAW-systematiek.

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Een leuke baan met een salaris die afhankelijk is van jouw ervaring;
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao;
  • Reiskostenvergoeding en auto van de zaak;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Vrijdagmiddagborrels en bedrijfsfeestjes.

Nog steeds enthousiast?! Stuur direct jouw cv en motivatie naar projects@oceaa.nl of bel telefoonnummer 085-0480501.

Wil je meer weten over deze vacature?

Is dit de vacature die aansluit op jouw willen en kunnen? Solliciteer dan direct. Heb je vragen over deze vacature? Ik sta graag voor je klaar en beantwoord jouw vragen.

Taiwo Akpata

Direct solliciteren

Bekijk onze andere vacatures