Projectleider Industriebouw

Vind jij het leuk om als Projectleider je steentje bij te dragen aan het realiseren van complexe bouwprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren Projectleider met tenminste 10 jaar werkervaring en kent het klappen van de zweep. Je hebt een bouwtechnische of civieltechnische opleiding afgerond op hbo-niveau. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met projecten in een bouwteam, UAV en/of UAV-GC. Je bent al eerder binnen de industrie- en of utiliteitsbouw actief geweest of hebt hier een sterke affiniteit mee. Veiligheid staat hoog bij jou op de prioriteitenlijst. Uiteraard ben je bekend met LEAN, ervaring met BIM is een pré.

Wat ga jij doen?

Als Projectleider is geen project hetzelfde. We hebben een divers pakket aan projecten variërend van hoogwaardige modificaties tot aan nieuwbouw, zowel binnen de industrie, ziekenhuizen als in de foodindustrie. Denk aan projecten als de nieuwbouw van mengstations, trafostations voor de energietransitie en modificaties aan afdelingen bij het UMCG.

Je onderhoud contacten met de opdrachtgever, adviseurs, ketenpartners, overheden en nutsbedrijven. In ieders fase van het project weet jij de status van het onder jouw verantwoordelijkheid vallende project. Denk hierbij aan voortgangsbewaking op basis van contractplanning, de LEAN engineers- en de uitvoeringsplanning. Je zorgt met ondersteuning van een projectadministrateur voor de financiële bewaking van het project, door deze ondersteuning kun jij je optimaal richten op de realisatie van het project.

Bij veel van de projecten ben je als Projectleider al in een vroeg stadium betrokken bij de voorbereiding. Als het visitekaartje van het bedrijf bewaak je de belangen met als doel een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Wat breng jij mee?

• Afgeronde HBO civieltechnische (of vergelijkbare) opleiding
• Tenminste 10 jaar werkervaring in soortgelijke functie
• Aantoonbare ervaring met UAV, UAV-GC projecten
• Ervaring met BIM is een pré

Wat krijg jij ervoor terug?

• Salaris! We bieden jou een goed salaris op basis van kennis en ervaring.
• Cursussen die helemaal passen bij jouw werkzaamheden!
• Maandelijkse borrels & onvergetelijke Oceaa Projects feesten.
• Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
• Een leaseauto, want je moet natuurlijk wel op de werklocatie kunnen komen.
• Korte lijnen zodat je altijd nauw in contact staat met jouw werkgever.
• Veel collega’s om je heen die jou heel veel kunnen leren.

Wil je meer weten over deze vacature?

Is dit de vacature die aansluit op jouw willen en kunnen? Solliciteer dan direct. Heb je vragen over deze vacature? Ik sta graag voor je klaar en beantwoord jouw vragen.

Taiwo Akpata

Direct solliciteren

Bekijk onze andere vacatures