Projectleider Infra

Wij zijn op zoek naar een Projectleider Infra voor een opdrachtgever in Den Haag. Wil jij samen met jouw team invulling geven aan mooie projecten? Dan is dit een toffe uitdaging voor je!

Wie ben jij?

Jij bent technisch, organisatorisch sterk, betrouwbaar en neemt je verantwoordelijkheid. Je hebt een passie voor de civiele techniek en je houdt van afwisseling. Je bent een enthousiaste kartrekker die zoekt naar mogelijkheden om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen.  Het liefst word jij de hele dag uitgedaagd waarbij het jouw taak is om het team optimaal te laten functioneren. Van nature ben je sociaal, communicatief sterk en onderhoud je gemakkelijk externe en interne relaties.

Wat ga jij doen?

We zien de klantvraag steeds meer bewegen richting samenwerkingsvormen en bouwteams. Jij levert daarom een prominente rol in het meedenken en doen, aan de voorkant van de projecten. Als Projectleider Infra ben je in de uitvoering eindverantwoordelijk voor projecten van kleinschalige asfaltwerken tot aan integrale regionale projecten met een omvang tot € 10 miljoen.

Jij hebt geen moeite met een bredere kijk op het werk, niet alleen wegen maar ook andere facetten vanuit de civiele techniek zijn jou niet onbekend. Jij weet te switchen tussen traditionele en geïntegreerde contracten, met oog voor de wensen van de klant. Je ziet het als uitdaging de juiste balans te creëren tussen veiligheid, kwaliteit, tijd en geld. Altijd met oog voor hetgeen ons verbindt: ‘samenwerken’. Je denkt mee met de klanten over hoe wij samen duurzaam kunnen bouwen. Dit maakt jouw werk afwisselend en vol uitdagingen.

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de civiele techniek;
  • Aantoonbare ervaring als projectleider;
  • Affiniteit met funderings-en geotechniek;
  • Kennis over GWW, Infra en aannemerij.

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Salaris! We bieden jou een goed salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao;
  • Reiskostenvergoeding of auto van de zaak;
  • Cursussen binnen het bedrijf die passen bij jouw werkzaamheden;
  • Veel collega’s om je heen die jou heel veel kunnen leren;
  • Vrijdagmiddagborrels en bedrijfsfeestjes.

Nog steeds enthousiast?! Stuur direct jouw cv en motivatie naar projects@oceaa.nl of bel telefoonnummer 085-0480501.

Wil je meer weten over deze vacature?

Is dit de vacature die aansluit op jouw willen en kunnen? Solliciteer dan direct. Heb je vragen over deze vacature? Ik sta graag voor je klaar en beantwoord jouw vragen.

Taiwo Akpata

Direct solliciteren

Bekijk onze andere vacatures