Senior Werkvoorbereider Industriebouw

Voor een goede relatie van ons zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider. Onze opdrachtgever is een grote speler in de industrie, bouw en infra.  

De projecten variëren van hoogwaardige modificaties tot aan nieuwbouw, zowel binnen de industrie, ziekenhuizen als in de complexe utiliteitsbouw. Denk aan projecten als de nieuwbouw van fabrieken, trafostations voor de energietransitie en verbouwingen in ziekenhuizen. 

Wie ben jij?

Jij hebt tenminste 5 jaar werkervaring en kent vanuit een soortgelijke functie de klappen van de zweep. Je hebt een bouw- of civieltechnische opleiding afgerond op hbo-niveau. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met UAV, UAV-GC projecten en het werken in bouwteams. Je bent al eerder binnen de industrie- en of utiliteitsbouw actief geweest of hebt hier een sterke affiniteit mee. Veiligheid staat hoog bij jou op de prioriteitenlijst, net als gestructureerd en procesmatig je werk uitvoeren. Systems Engineering is jou niet onbekend. Ervaring met BIM is een pré.  

Wat ga jij doen?

Je gaat met het team aan de slag met één of meerdere projecten (in omzet variërend van enkele tonnen tot miljoenen) voor industriële opdrachtgevers, vaak specialistisch werk met een hoge veiligheidsstandaard. Als Senior Werkvoorbereider bewaak jij vooral deze projecten en de realisatie. De projecten variëren van bouwteam, UAV tot UAV-GC contracten waardoor zorgvuldigheid en het vastleggen en bewaken van alle eisen een belangrijk onderdeel is van je werk. In overleg met de opdrachtgever plan je de werkzaamheden en bewaak je de voortgang. 

Je weet de status van iedere fase van het project waar jij verantwoordelijk voor bent. Denk hierbij aan voortgangsbewaking op basis van contractplanning, de LEAN engineers- en de uitvoeringplannen. 

Bij veel van de projecten ben je al vanaf de tender betrokken waardoor je als Senior Werkvoorbereider al in een vroeg stadium de plannen helpt uitdenken. Als het visitekaartje van onze relatie bewaak je de belangen met als doel een hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Je werkt vanaf hun kantoor in Groningen en de projecten bevinden zich voornamelijk in het Noorden van Nederland

Wat breng jij mee?

  • Afgeronde HBO civieltechnische (of vergelijkbare) opleiding  
  • Tenminste 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie 
  • Aantoonbare ervaring met UAV, UAV-GC projecten 
  • Ervaring met BIM is een pré 

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Salaris! We bieden jou een goed salaris op basis van kennis en ervaring. 
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met cursussen die helemaal bij jou (werkzaamheden) passen 
  • Maandelijkse borrels & onvergetelijke Oceaa Projects feesten. 
  • Een leaseauto, want je moet wel vrij kunnen bewegen. 
  • Korte lijnen zodat je altijd nauw in contact staat met jouw collega’s.  
  • Veel collega’s om je heen die jou heel veel kunnen leren. 

Enthousiast?! solliciteer direct!

Wil je meer weten over deze vacature?

Is dit de vacature die aansluit op jouw willen en kunnen? Solliciteer dan direct. Heb je vragen over deze vacature? Ik sta graag voor je klaar en beantwoord jouw vragen.

Taiwo Akpata

Direct solliciteren

Bekijk onze andere vacatures