Traineeship

OCEAA PROJECTS DE SPRINGPLANK VOOR YOUNG PROFESSIONALS

Het is nu tijd voor veranderingen en nieuwe manieren van denken.
Tijd om Young Professionals een kans te geven en mee te laten denken hoe de nieuwe toekomst er uit komt te zien. Denken buiten de traditionele kaders, ondernemend zijn, blijven leren, spiegelen en een mening durven geven. Niet alleen maar kijken naar functie gericht werken maar naar competenties, waar kan iemand meerwaarde bieden voor de organisatie. Onze Young Professionals zetten het proces naar verandering in beweging.

Wat kun je verwachten van het Traineeship?

Het Traineeship duurt maximaal 2 jaar, in deze periode leiden wij jou op tot een specialist in jouw vakgebied.
Wij vinden het echter heel belangrijk dat je de gehele context van een project begrijpt. Daarvoor zullen ook de trainingen Lean Six Sigma Yellow Belt (basisprincipes processen), Prince2 Foundation (basisprincipes projectmanagement), Management Drives (wat zijn iemands drijfveren, hoe kan je sturing geven aan gedrag in een
organisatie) en verschillende workshops gevolgd worden vanuit onze Oceaa Academy.
Na het traineeship is er de mogelijkheid om bij de gemeente in vaste dienst te treden of via ons aan gave projecten binnen de overheid te werken.

Coaching / begeleiding

Wij hechten veel waarde aan het goed begeleiden en ondersteunen van iedereen die voor en met ons werkt, alle Young Professionals worden gekoppeld aan een Sr. vakspecialist, hij/zij staat altijd klaar voor jou, je kan ten alle tijden je vragen stellen, wekelijks zullen jullie een moment nemen om alles eens rustig te bespreken. Ook is er een buddy (vertrouwenspersoon) die klaar staat voor alle niet inhoudelijke vragen.

Traineeship bijeenkomsten

Ook is het belangrijk dat je regelmatig jouw collega trainees en Oceaa Projects collega’s ziet om ervaringen te delen, maar ook om te leren.

Een keer per maand komen we allemaal bij elkaar, elke maand hebben we een andere invulling van de dag, zoals workshops, trainingen, updates over belangrijke wetswijzigingen en gemeentepolitiek.

Wat neem jij mee?

Je bent net klaar met een relevante (civiel-) technische of bouwkundige HBO/WO opleiding en heb je tot 2 jaar werkervaring.
Uiteraard heb je er zin in, wil je veel leren, wil je jezelf ontwikkelen, ben je ambitieus en wil je het maximale halen uit dit traineeship.

Wat krijg je ervoor terug?

  • In twee jaar word je opgeleid tot een professional in jouw vakgebied.
  • Tijdens het traineehsip krijg je uiteraard een salaris, dit zit tussen de €2.250 en €2.600 bruto per maand op basis van 40 uur in de week.
  • Een leaseauto, mobiele telefoon en een laptop.
  • Een maatwerk opleidingsplan
  • Coaching en begeleiding, je staat er namelijk niet alleen voor.
  • Werken aan mooie opdrachten
  • Maandelijkse borrels & onvergetelijke Oceaa Projects feesten.
  • En niet te vergeten super leuke collega’s!

Enthousiast? Solliciteer dan direct!

Wil je meer weten over deze vacature?

Is dit de vacature die aansluit op jouw willen en kunnen? Solliciteer dan direct. Heb je vragen over deze vacature? Ik sta graag voor je klaar en beantwoord jouw vragen.

Taiwo Akpata

Direct solliciteren

Bekijk onze andere vacatures