Uitvoerder Wegen

Heb je een grote verantwoordelijkheidsgevoel en weet je prioriteiten te stellen? Dan is dit de geschikte baan voor jou!

Wie ben jij?

Jij bent een praktisch ingestelde aanpakker die initiatief neemt, organisatorisch sterk is en resultaatgericht werkt. Verder is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en beschikt over goede onderhandelingstactieken. Bij wijzigingen in de planning ben je in staat te improviseren en je denkt mee om zaken organisatorisch te verbeteren. Daarnaast ben je een teamspeler, doelgericht en sta je voor kwaliteit

Wat ga jij doen?

Jij voelt je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project zoals afgesproken in het contract met de opdrachtgever. Tijdens het project ben je verantwoordelijk voor de bouwplaats en de directe omgeving. Dat houdt in dat je zorgt voor je team, dat zij veilig werken en aan het einde van de dag weer veilig thuiskomen. Bij dit bedrijf staat veiligheid hoog in het vaandel. Jij weet dit over te dragen aan je team.

Als uitvoerder ben jij de verbinding tussen je team, de opdrachtgever en de omwonenden. Je begeleidt en coacht iedereen in de juiste richting. Je voelt aan wat er nodig is in lastige situaties waardoor jij je kan aanpassen. Je beweegt mee in de digitale wereld en innovaties van dit bedrijf, waarin je eigenaar- en ambassadeurschap toont.

Wat breng jij mee?

  • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar werkervaring binnen infra projecten op het gebied van civiel;
  • Je hebt een civiele of vergelijkbare opleiding afgerond;
  • Je hebt een passie voor grote en complexe infra projecten waarbij de projecten door heel Nederland plaatsvinden. Je hebt geen bezwaar tegen mobiliteit en eventueel overnachten.

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Een leuke baan met een salaris die afhankelijk is van jouw ervaring;
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak;
  • Heb jij de ambitie om door te groeien? Vanuit de rol van uitvoerder heb je de mogelijkheid te werken aan jouw skills om door te groeien naar de rol van onder andere hoofduitvoerder of projectleider.

 Nog steeds enthousiast?! Stuur direct jouw cv en motivatie naar projects@oceaa.nl of bel telefoonnummer 085-0480501.

Wil je meer weten over deze vacature?

Is dit de vacature die aansluit op jouw willen en kunnen? Solliciteer dan direct. Heb je vragen over deze vacature? Ik sta graag voor je klaar en beantwoord jouw vragen.

Taiwo Akpata

Direct solliciteren

Bekijk onze andere vacatures