Uitvoerder Wegen

Wie ben jij?

Ben jij de uitvoerder die we zoeken voor ons team van gedreven wegenbouwers? Dan ben jij iemand die het leuk vindt om buiten te werken en die graag met zijn handen bezig is. Je bent iemand die graag verantwoordelijkheid neemt en die goed kan samenwerken met anderen.

Wat ga jij doen?

Als uitvoerder ga je de leiding nemen over projecten op het gebied van wegenbouw. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van het bouwteam en voor het coördineren van de werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de projecten op tijd en binnen budget worden afgerond, en dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen die gesteld zijn.

Wat breng jij mee?

We zoeken iemand met een afgeronde opleiding op het gebied van wegenbouw, bijvoorbeeld MBO-4 of HBO-diploma. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en ben je communicatief vaardig. Kortom, als uitvoerder ben jij degene die ons team kan helpen om nog succesvoller te worden!

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Salaris! We bieden jou een goed salaris op basis van kennis en ervaring;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met cursussen die helemaal passen bij jouw werkzaamheden;
  • Maandelijkse borrels & onvergetelijke Oceaa feesten;
  • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak;
  • Korte lijnen zodat je altijd nauw in contact staat met jouw werkgever;
  • Leuke collega’s.

Nog steeds enthousiast?! Stuur dan meteen jouw cv en motivatie naar projects@oceaa.nl of bel telefoonnummer 085-0480501.

Wil je meer weten over deze vacature?

Is dit de vacature die aansluit op jouw willen en kunnen? Solliciteer dan direct. Heb je vragen over deze vacature? Ik sta graag voor je klaar en beantwoord jouw vragen.

Taiwo Akpata

Direct solliciteren

Bekijk onze andere vacatures