Onze Diensten

Blue Wave Background Image

Binnen de bouw en infrastructuur helpen wij aannemers, organisaties en de overheid met diverse diensten, waaronder:

  • Stikstof- en MKI-berekeningen
  • Tendermanagement
  • Technisch management
  • Projectbeheersing
  • Werkvoorbereiding
  • Partner in audits
  • Partner in procesmanagement

Als ervaren advies- en ingenieursbureau hebben wij alle kennis in huis om projecten succesvol te realiseren. Onze gedreven en gekwalificeerde professionals kunnen je gedurende het gehele project ondersteunen. Van advies tot voorbereiding en oplevering.

Kennisdeling via de Oceaa Academy

Ook op het gebied van kennisdeling is Oceaa de ideale partner. We staan voor verbinden en ontwikkelen en hebben daarom de Oceaa Academy in het leven geroepen. Dit is onze leeromgeving voor medewerkers, opdrachtgevers, relaties en eigenlijk iedereen die wilt groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Wij bieden trainingen, opleidingen, workshops en cursussen aan om projecten of processen in zijn/haar eigen context te begrijpen en te doorgronden. Van een cursus timemanagement tot een master civiele techniek

Onze successen
bekijk alles
Blue Wave Background Image

Over ons team

Wij zijn Oceaa. Een advies- en ingenieursbureau dat overheidsorganisaties en aannemers in de bouw en infra helpt met veranderen door te verbinden. We maken niet alleen het plan, maar zetten ook mensen in met de juiste ervaring en expertise. Van projectmanagers tot werkvoorbereiders en van adviseurs tot system engineers. Onze kracht ligt in persoonlijke aandacht en de combinatie van specialismen.

Jaimy ten Dam
Manager Academy
Peter van Tiggelen
Manager Projectbeheersing / Proces Manager
Davey Jansen
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Tuinman
Werkvoorbereider Elektrotechniek
Jeroen Rabbers
Uitvoerder
Ali Goksuluk
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Roovers
Werkvoorbereider Civiel
Wil je meer weten over onze diensten?