Werkvoor­bereiding

Blue Wave Background Image

Voordat met de bouw van een woning of aanleg van een weg begonnen kan worden, moet er veel geregeld worden. Werkvoorbereiding speelt hierbij een belangrijke rol. Binnen Oceaa hebben wij veel ervaring met werkvoorbereiding in de bouw- en infrasector. Onze werkvoorbereiders zorgen ervoor dat alle projecten vanaf ontwerp tot de uitvoering soepel verlopen.

Het belang van een goede voorbereiding

Een goede werkvoorbereiding kan het verschil maken tussen een succesvol project en een project dat vertraging oploopt of zelfs mislukt. Het zorgt ervoor dat alle betrokken partijen weten wat er van hen wordt verwacht en draagt bij aan een efficiëntere en effectievere uitvoering van projecten.

Professionele werkvoorbereiding

Onze werkvoorbereiders zien het grotere plaatje en zorgen ervoor dat alle voorwaarden kloppen om te starten met de werkzaamheden. Ze plannen, coördineren en monitoren zodat het werk in één keer goed uitgevoerd kan worden. Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid worden scherp in de gaten gehouden.

Door onze expertise en jarenlange ervaring in de bouw- en infrasector weten wij precies waar we rekening moeten houden tijdens de voorbereidingen.

Onze dienstverlening

De exacte invulling van werkvoorbereiding is per project verschillend. Dit is afhankelijk van de complexiteit van het project en de grootte van het team. Hieronder een aantal veelvoorkomende taken van onze werkvoorbereiders:

  • Planning maken
  • Calculeren van prijzen en marges
  • Technische tekeningen maken
  • Opstellen en opvolgen van kwaliteitskeuringen
  • Offertes aanvragen
  • Materiaal inkopen
  • Budgetbewaking

Tijdens de realisatie van het project zijn onze werkvoorbereiders de verbindende factor tussen het team en de uitvoerder. Ze zorgen ervoor dat alle disciplines goed op elkaar zijn afgestemd.

Omdat bij ieder project er weer andere taken en materialen in beeld komen, stellen we altijd een plan op maat op. Wel is het doel altijd hetzelfde: een project zo effectief en efficiënt mogelijk laten verlopen.

Onze actualiteiten
bekijk alles
Terugblik op de Bouwcup 2023
Een Onvergetelijke Ervaring in de Kuip
Ons avontuurlijke verhuisverhaal
Welkom op onze nieuwe locatie in Barendrecht!
Oceaa steunt de Scoop-vereniging
Een spannende nieuwe samenwerking!
Blue Wave Background Image

Over ons team

Wij zijn Oceaa. Een advies- en ingenieursbureau dat overheidsorganisaties en aannemers in de bouw en infra helpt met veranderen door te verbinden. We maken niet alleen het plan, maar zetten ook mensen in met de juiste ervaring en expertise. Van projectmanagers tot werkvoorbereiders en van adviseurs tot system engineers. Onze kracht ligt in persoonlijke aandacht en de combinatie van specialismen.

Jaimy ten Dam
Manager Academy
Peter van Tiggelen
Manager Projectbeheersing / Proces Manager
Davey Jansen
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Tuinman
Werkvoorbereider Elektrotechniek
Jeroen Rabbers
Uitvoerder
Ali Goksuluk
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Roovers
Werkvoorbereider Civiel
Wil je meer weten over onze diensten?