Tender­management

Blue Wave Background Image

Een aanbestedingsprocedure is een flinke uitdaging en tijdrovend. Wil je succes behalen, dan moet je een goede strategie volgen. Wij zijn gespecialiseerd in tendermanagement en helpen je graag met tenders onderbouwd vertalen in sterke inschrijvingen.

De basis voor winnende opdrachten

Tendermanagement is de sleutel tot het winnen van aanbestedingen. Het is de kunst om strategisch en doelgericht te werk te gaan bij het inschrijven op tenders, waarbij alles draait om het creëren van een onderscheidende positie. Succesvol tendermanagement vereist grondige kennis en ervaring. Daarom is tendermanagement uitbesteden aan een gespecialiseerde partij een verstandige keuze. Zo kun je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen en de concurrentie voorblijven.

Tendermanagement van A tot Z

Oceaa biedt alles wat je nodig hebt voor het winnen van aanbestedingen. We kunnen de complete organisatie van de aanbesteding invullen en begeleiden. Onze professionals beschikken over jarenlange ervaring en maken van elke aanbesteding proactief een strak project. Vanuit hun competenties adviseren ze over een goede tenderstrategie waarmee je de winkans vergroot en zorgen ze voor kwalitatieve documenten. Uiteraard worden de stukken tijdig ingediend. Door onze expertise en slimme aanpak behaal je een beter resultaat, met minder inspanning.

Onze actualiteiten
bekijk alles
Terugblik op de Bouwcup 2023
Een Onvergetelijke Ervaring in de Kuip
Ons avontuurlijke verhuisverhaal
Welkom op onze nieuwe locatie in Barendrecht!
Oceaa steunt de Scoop-vereniging
Een spannende nieuwe samenwerking!
Blue Wave Background Image

Over ons team

Wij zijn Oceaa. Een advies- en ingenieursbureau dat overheidsorganisaties en aannemers in de bouw en infra helpt met veranderen door te verbinden. We maken niet alleen het plan, maar zetten ook mensen in met de juiste ervaring en expertise. Van projectmanagers tot werkvoorbereiders en van adviseurs tot system engineers. Onze kracht ligt in persoonlijke aandacht en de combinatie van specialismen.

Jaimy ten Dam
Manager Academy
Peter van Tiggelen
Manager Projectbeheersing / Proces Manager
Davey Jansen
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Tuinman
Werkvoorbereider Elektrotechniek
Jeroen Rabbers
Uitvoerder
Ali Goksuluk
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Roovers
Werkvoorbereider Civiel
Wil je meer weten over onze diensten?