Stikstof­depositie

Blue Wave Background Image

Oceaa Projects is gespecialiseerd in het uitvoeren van stikstofdepositieberekeningen in de bouw met een focus binnen de civiele techniek. Met behulp van de AERIUS-calculator wordt de verwachte stikstofdepositie als gevolg van uw activiteiten op de nabijgelegen Natura 2000-gebieden in kaart gebracht. De resultaten en uitgangspunten van de berekening worden vervolgens verwerkt in een heldere rapportage, die u inzicht geeft in de uitkomst van de berekening en de mogelijke invloed op nabijgelegen Natura 2000-gebieden.

Naast het uitvoeren van stikstofberekeningen, kunnen we u ook adviseren over uitvoeringsmethoden om de stikstofdepositie te reduceren. Denk hierbij aan het inzetten van alternatieve bouwmethodes, de inzet van elektrische kranen of het optimaliseren van bouwprocessen. Ons doel is om u te voorzien van praktische oplossingen die de negatieve impact van uw project op Natura 2000-gebieden minimaliseren.

Bij Oceaa begrijpen we dat snelheid en efficiëntie cruciaal zijn voor uw project. Door onze expertise en focus op stikstofberekeningen kunnen we in sommige gevallen een volledige berekening en rapportage al binnen enkele dagen opleveren. We werken nauw met u samen om te bepalen welke resultaten essentieel zijn voor de toekomst van uw project.

Twijfelt u of er een stikstofdepositieberekening benodigd is voor uw vergunningaanvraag? Neem dan gerust contact met ons op voor advies en ondersteuning. Samen zorgen we ervoor dat de impact van uw project inzichtelijk wordt gemaakt zodat u kunt bepalen of een vergunning aanvraag benodigd is.

Onze actualiteiten
bekijk alles
Terugblik op de Bouwcup 2023
Een Onvergetelijke Ervaring in de Kuip
Ons avontuurlijke verhuisverhaal
Welkom op onze nieuwe locatie in Barendrecht!
Oceaa steunt de Scoop-vereniging
Een spannende nieuwe samenwerking!
Blue Wave Background Image

Over ons team

Wij zijn Oceaa. Een advies- en ingenieursbureau dat overheidsorganisaties en aannemers in de bouw en infra helpt met veranderen door te verbinden. We maken niet alleen het plan, maar zetten ook mensen in met de juiste ervaring en expertise. Van projectmanagers tot werkvoorbereiders en van adviseurs tot system engineers. Onze kracht ligt in persoonlijke aandacht en de combinatie van specialismen.

Jaimy ten Dam
Manager Academy
Peter van Tiggelen
Manager Projectbeheersing / Proces Manager
Davey Jansen
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Tuinman
Werkvoorbereider Elektrotechniek
Jeroen Rabbers
Uitvoerder
Ali Goksuluk
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Roovers
Werkvoorbereider Civiel
Wil je meer weten over onze diensten?