Uw strategische partner in uitgebreid procesmanagement voor de bouw- en infrasector

Blue Wave Background Image

Waarom kiezen voor ons als partner in procesmanagment?

In de dynamische en veeleisende wereld van de bouw en infrastructuur is een vakkundig georganiseerd proces van onschatbare waarde. Bij Oceaa erkennen we de unieke aard van elk project, met zijn specifieke uitdagingen en kansen. Onze diepgaande expertise in procesmanagement verzekert dat uw projecten niet alleen soepel verlopen, maar ook succesvol worden afgerond, van het concept tot de uiteindelijke oplevering.

Onze uitgebreide diensten op het gebied van procesmanagement zijn zorgvuldig ontworpen om de complexiteit van bouw- en infrastructuurprojecten doeltreffend aan te pakken. Of het nu gaat om strategische begeleiding of operationele ondersteuning, wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw projecten punctueel, binnen het gestelde budget, en volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden voltooid.

Wat bieden wij?

Of u nu te maken heeft met uitdagingen met betrekking tot Relatics, systems engineering, planning, stakeholdermanagement, risicobeheer of andere aspecten van uw project, Oceaa staat paraat met een toegewijd team van ervaren specialisten om u bij elke stap van het proces te ondersteunen. Onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland, en we zetten ons in om consistent de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.

Naast onze kernexpertise in procesmanagement bieden we ook uitgebreide consultancy en ondersteuning op diverse fronten binnen de bouw- en infrasector. Hierdoor beschikt u altijd over de benodigde expertise op het moment dat u die nodig heeft.

Vertrouw op onze expertise

Oceaa is niet alleen uw betrouwbare partner in procesmanagement, maar ook een bron van innovatieve oplossingen. Samen streven we ernaar om niet alleen succesvolle, maar ook efficiënte en vooruitstrevende projecten te realiseren die de norm overstijgen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw projecten te optimaliseren!

Onze actualiteiten
bekijk alles
Terugblik op de Bouwcup 2023
Een Onvergetelijke Ervaring in de Kuip
Ons avontuurlijke verhuisverhaal
Welkom op onze nieuwe locatie in Barendrecht!
Oceaa steunt de Scoop-vereniging
Een spannende nieuwe samenwerking!
Blue Wave Background Image

Over ons team

Wij zijn Oceaa. Een advies- en ingenieursbureau dat overheidsorganisaties en aannemers in de bouw en infra helpt met veranderen door te verbinden. We maken niet alleen het plan, maar zetten ook mensen in met de juiste ervaring en expertise. Van projectmanagers tot werkvoorbereiders en van adviseurs tot system engineers. Onze kracht ligt in persoonlijke aandacht en de combinatie van specialismen.

Jaimy ten Dam
Manager Academy
Peter van Tiggelen
Manager Projectbeheersing / Proces Manager
Davey Jansen
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Tuinman
Werkvoorbereider Elektrotechniek
Jeroen Rabbers
Uitvoerder
Ali Goksuluk
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Roovers
Werkvoorbereider Civiel
Wil je meer weten over onze diensten?