Technisch management

Blue Wave Background Image

Bouw- en infrastructurele projecten worden steeds complexer en omvangrijker. Onze ondersteuning op het gebied van technisch management komt dan goed van pas. Wij zorgen ervoor dat alles procesmatig lekker loopt en het overzicht behouden blijft.

Ontzorging van A tot Z

Het kan een uitdaging zijn om technisch management effectief te beheren, vooral als jouw organisatie geen specifieke expertise of ervaring heeft in dit gebied. Oceaa neemt graag alle zorg uit handen. Optimaal technisch beheer wordt door onze specialisten gegarandeerd, terwijl jij je bezig kan houden met andere activiteiten.

Alle kennis in huis om maatwerk te leveren

Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van technisch management en zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Onze diensten worden specifiek aangepast op de unieke behoeften en eisen van jouw organisatie. We weten wat er nodig is om technische systemen en processen op een gestructureerde en geoptimaliseerde manier te beheren, en we zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector.

Onze actualiteiten
bekijk alles
Terugblik op de Bouwcup 2023
Een Onvergetelijke Ervaring in de Kuip
Ons avontuurlijke verhuisverhaal
Welkom op onze nieuwe locatie in Barendrecht!
Oceaa steunt de Scoop-vereniging
Een spannende nieuwe samenwerking!
Blue Wave Background Image

Over ons team

Wij zijn Oceaa. Een advies- en ingenieursbureau dat overheidsorganisaties en aannemers in de bouw en infra helpt met veranderen door te verbinden. We maken niet alleen het plan, maar zetten ook mensen in met de juiste ervaring en expertise. Van projectmanagers tot werkvoorbereiders en van adviseurs tot system engineers. Onze kracht ligt in persoonlijke aandacht en de combinatie van specialismen.

Jaimy ten Dam
Manager Academy
Peter van Tiggelen
Manager Projectbeheersing / Proces Manager
Davey Jansen
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Tuinman
Werkvoorbereider Elektrotechniek
Jeroen Rabbers
Uitvoerder
Ali Goksuluk
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Roovers
Werkvoorbereider Civiel
Wil je meer weten over onze diensten?