Kom jij ons team versterken?

Blue Wave Background Image

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een ingenieursbureau met opdrachten in de bouw & infra en bij de overheid? Dan ben je bij Oceaa aan het juiste adres. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze mensen op wie we, en onze opdrachtgevers, kunnen bouwen.

Bij ons krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten in een inspirerende omgeving waarin je je vaardigheden en kennis verder kunt ontwikkelen. Alles uit jezelf halen staat bij ons voorop! Daarom investeren we ook in trainingen &  opleidingen en bieden we coaching aan.

Onze open cultuur wordt gedreven door respect, waardering, samenwerken en plezier. En we laten het niet ongemerkt voorbijgaan wanneer topprestaties worden geleverd. Successen zijn er om te vieren!

Waarom bij Oceaa werken?

Oceaa is een mensgerichte organisatie die verbinding zoekt met haar talenten en doorgewinterde professionals. Of je nou uitvoerder, werkvoorbereider of een expert ben, je kan er altijd van op aan dat wij ons inzetten om jouw ontwikkeling vorm te geven. Daarom kan je trainingen en opleidingen volgen via de Oceaa Academy. Van een cursus presenteren tot een Master Civil Engineering. Meer informatie over de Oceaa Academy.

Met onze verfrissende en persoonlijke aanpak kan jij bouwen aan je carrière.

Successen vieren we, van klein tot groot

Bij Oceaa geloven we in het vieren van successen, of ze nu klein of groot zijn. Of het nu gaat om het succesvol afronden van projecten, het behalen van persoonlijke doelen of het overwinnen van uitdagende obstakels, bij Oceaa erkennen en vieren we elke prestatie. We zijn een hecht team dat elkaar ondersteunt en aanmoedigt, en we geloven dat het vieren van successen bijdraagt aan een positieve en motiverende werkomgeving.

Bij Oceaa vieren we onze successen, omdat we geloven dat succes een teaminspanning is die we graag delen met onze gewaardeerde klanten, partners en medewerkers.

Blue Wave Background Image

Over ons team

Wij zijn Oceaa. Een advies- en ingenieursbureau dat overheidsorganisaties en aannemers in de bouw en infra helpt met veranderen door te verbinden. We maken niet alleen het plan, maar zetten ook mensen in met de juiste ervaring en expertise. Van projectmanagers tot werkvoorbereiders en van adviseurs tot system engineers. Onze kracht ligt in persoonlijke aandacht en de combinatie van specialismen.

Jaimy ten Dam
Manager Academy
Peter van Tiggelen
Manager Projectbeheersing / Proces Manager
Davey Jansen
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Tuinman
Werkvoorbereider Elektrotechniek
Jeroen Rabbers
Uitvoerder
Ali Goksuluk
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Roovers
Werkvoorbereider Civiel

Solliciteer dan bij ons

Uploaden
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, Max. bestandsgrootte: 128 MB.