Successen

Ali Goksuluk – Werkvoorbereider

Ali Goksuluk – Werkvoorbereider

Hallo allemaal! Wat leuk dat je mijn blogpost leest! Ik ben Ali Goksuluk, een enthousiaste 30-jarige professional, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn droombaan bij Oceaa. Sinds een jaar werk ik met veel plezier als projectvoorbereider voor de Gemeente Rotterdam.

Bij Oceaa heb ik mijn roeping gevonden. Als projectvoorbereider speel ik een cruciale rol in het zorgen voor een vlekkeloze gang van zaken. Van het tekenwerk en het maken van ramingen tot het opstellen van bedrijfsbrieven en het bepalen van hoeveelheden, ik ben verantwoordelijk voor het coƶrdineren van al deze belangrijke stappen. Zonder onze inzet zou het een grote chaos worden! Het is geweldig om als project- en werkvoorbereider de details te zien die anderen soms over het hoofd zien. Dit maakt ons van onschatbare waarde voor het succes van elk project.

Wat ik vooral leuk vind aan mijn werkzaamheden bij Oceaa is de sterke samenhorigheid binnen het team. We staan altijd voor elkaar klaar en bieden 1 op 1 hulp wanneer dat nodig is. Het is geweldig om te weten dat ik altijd kan rekenen op de steun en begeleiding van mijn collega’s.

Het is geweldig om te weten dat ik altijd kan rekenen op de steun en begeleiding van mijn collega’s.

Ali Goksuluk

Maar er is meer! Als kers op de taart krijgen we bij Oceaa ook de kans om Eredivisie-wedstrijden bij te wonen. Als voetbalfan is het een absoluut hoogtepunt om live wedstrijden te kunnen meemaken en de energie en passie in het stadion te voelen. Het is een geweldige manier om naast ons werk ook van ontspanning en plezier te genieten.

Bij Oceaa heb ik een omgeving gevonden waarin ik kan groeien en bloeien. Ik word omringd door inspirerende collega’s die me aanmoedigen en ondersteunen in mijn ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat mijn passie voor de civiele techniek en mijn gedrevenheid om te excelleren bijdragen aan het succes van Oceaa en onze projecten.

Volg mijn avonturen en ontdek meer over mijn bijdrage aan de Gemeente Rotterdam en andere spannende projecten. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en deel mijn reis als projectvoorbereider bij Oceaa. Samen maken we Oceaa tot een groot succes!

Met vriendelijke groet,

Ali Goksuluk