Successen

Dewa Hommes – Werkvoorbereider

Dewa Hommes – Werkvoorbereider

Hallo allemaal! Ik ben Dewa Hommes, en ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen als werkvoorbereider bij Oceaa.  Laat me jullie meer vertellen over mijn reis tot nu toe.

Sinds een half jaar werk ik bij Oceaa, en kan ik oprecht zeggen dat het een geweldige tijd is geweest. Momenteel ben ik betrokken bij een uitdagend project genaamd “Verbreding Yangtzekanaal – Fase A”. Ons doel is om een aanbesteding te realiseren voor de bouw van een 500 meter lange zeekade in de haven van Rotterdam. Het is een ambitieus project waar ik vol enthousiasme aan werk.

Wat mij zo aanspreekt in mijn werkzaamheden is de diversiteit en uitdaging die elke aanbesteding met zich meebrengt. Ik geloof dat geen enkele aanbesteding hetzelfde is, en dat maakt mijn werk ontzettend interessant. Ik ben vooral betrokken geweest bij het optimaliseren van de fasering en planning van verschillende civiele disciplines, zoals staalbouw, betonbouw en baggerwerk. Het is geweldig om in nauw contact te staan met het hele team en zo veel te leren over de verschillende aspecten van zo’n project. Wat mij vooral aanspreekt in het werken bij Oceaa is de nadruk op persoonlijke ontwikkeling. Ik voel me gesteund in mijn ambitie om te groeien.Bij Oceaa krijg ik de vrijheid om mijn eigen pad uit te stippelen en mijn carrièredoelen na te jagen. Tegelijkertijd ontvang ik begeleiding en ondersteuning om de juiste stappen te zetten om mijn ambities te bereiken. De maandelijkse Academy Dag is een geweldige toevoeging, waarbij we binnen Oceaa aandacht besteden aan specifieke en relevante thema’s. Dit helpt me om mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen.

Bij Oceaa krijg ik de vrijheid om mijn eigen pad uit te stippelen en mijn carrièredoelen na te jagen.

Dewa Hommes

Het project van de verbreding van het Yangtzekanaal – Fase A is een belangrijk hoofdstuk in mijn reis. Het is een voorbeeld van mijn persoonlijke groei en successen bij Oceaa. Ik ben trots op mijn bijdrage aan deze cruciale infrastructuurverbetering in de haven van Rotterdam. Het is geweldig om te werken in een omgeving waar iedereen gedreven is en samenwerkt aan uitdagende projecten.

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om mijn verhaal te lezen. Ik hoop dat jullie geïnspireerd zijn door mijn streven naar persoonlijke groei. Blijf ons volgen voor meer succesverhalen van getalenteerde professionals die werken aan hun persoonlijke groei en aspiraties bij Oceaa!

Met vriendelijke groet,

Dewa Hommes