Nieuws

Een bruisende vrijdagmiddag bij Padelclub Rotterdam!

Een bruisende vrijdagmiddag bij Padelclub Rotterdam!

De vrijdagmiddagborrel (vrijmibo) is altijd een moment waar we bij Oceaa naar uitkijken. Het is een gelegenheid waar we na een drukke werkweek kunnen ontspannen en elkaar beter kunnen leren kennen buiten de kantooromgeving. Onlangs besloten we iets nieuws en spannends te proberen: padellen bij Padelclub Rotterdam.

Bij aankomst werden we verwelkomd door vriendelijke instructeurs die ons op ons gemak stelden en ons introduceerden in de wereld van padel. Voor sommigen was dit de eerste kennismaking met deze sport, terwijl anderen al enige ervaring hadden. De instructeurs gaven ons handige tips en uitleg over de basisprincipes van het spel.

Nu was het tijd om het veld te betreden en de rackets op te pakken. Het spel begon en al snel waren we allemaal in de ban van de snelheid en opwinding die padel met zich meebrengt. De glazen wanden van het veld voegden een extra dimensie toe aan het spel, waardoor we onszelf konden uitdagen en onze reflexen konden testen.

Terwijl de ballen over het veld vlogen, werden onze competitieve geesten aangewakkerd. Maar bovenal was het een gezellig samenzijn. We moedigden elkaar aan, deelden gelach en speelden met enthousiasme, ongeacht onze ervaring. De vrijmibo-padelsessie bracht ons dichter bij elkaar en het was geweldig om te zien hoe iedereen genoot van deze nieuwe ervaring.

Na een intensieve maar opwindende middag, deelden onze persoonlijke hoogtepunten en grappige momenten op het veld. Het was duidelijk dat we allemaal een geweldige tijd hadden gehad. Het besef dat we iets nieuws hadden ontdekt en samen een geweldige tijd hadden beleefd, gaf ons een gevoel van voldoening en verbondenheid.

Met een glimlach op ons gezicht en een gezellig gevoel verlieten we uiteindelijk de club. De vrijmibo-padelsessie bij Padelclub Rotterdam was een geslaagd evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is. Het heeft ons niet alleen een geweldige middag vol plezier bezorgd, maar het heeft ook bijgedragen aan de teambuilding en het versterken van de band tussen collega’s.

Bij Oceaa beseffen we het belang van ontspanning en teambuilding. Het samen ontdekken van nieuwe activiteiten en ervaringen helpt ons als team te groeien en sterker te worden. We kijken nu al uit naar de volgende vrijdagmiddagborrel en zijn vastbesloten om regelmatig nieuwe avonturen te blijven beleven bij Padelclub Rotterdam.