Successen

Jeroen Rabbers – Uitvoerder

Jeroen Rabbers – Uitvoerder

Hallo allemaal! Ik ben Jeroen Rabbers en ik werk al ruim een jaar bij Oceaa. Mijn functie hangt af van de behoeften van de klant, dus ik heb al verschillende rollen vervuld in diverse projecten. Momenteel ben ik betrokken bij tunnelboringen met Kouwenberg Infra in Duitsland, waar we nieuwe leidingen aanbrengen. Het is een opwindend project en een totaal nieuwe ervaring voor mij.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werkzaamheden bij Oceaa is de afwisseling. Geen enkele opdracht is hetzelfde, waardoor ik continu uitgedaagd word en steeds nieuwe steden en landen ontdek. Het is dynamisch en spannend, en dat is precies waarom ik zo graag bij Oceaa werk. Bovendien hecht Oceaa veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, wat ik enorm waardeer. Het is een bedrijf waarin ik me op mijn gemak voel en waar ik volop kan groeien.

Bijgevoegd vind je enkele foto’s van een belangrijk uitvoeringsmoment tijdens de verbreding van de A9. Ondanks de hectische omgeving worden hier prachtige resultaten behaald. Het uiteindelijke resultaat zal ongetwijfeld verwondering en vreugde opwekken bij alle weggebruikers in Nederland. Ik ben trots op mijn werk en dat is duidelijk te zien!

Op dit moment ben ik als uitvoerder actief in Duitsland, wat ik ontzettend spannend vind. Werken in een ander land biedt nieuwe uitdagingen en geeft me de kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Het is een geweldige ervaring die mijn werk bij Oceaa nog interessanter maakt.

Ik geniet van de afwisseling die mijn functie bij Oceaa met zich meebrengt. Geen enkele opdracht is hetzelfde, waardoor ik continu nieuwe projecten en omgevingen ontdek. Het houdt me gedreven en gepassioneerd in mijn werk. Bovendien waardeer ik de samenwerking en 1-op-1-hulp die ik krijg van mijn collega’s. Bij Oceaa voel ik me echt onderdeel van een hecht team.

Geen enkele opdracht is hetzelfde, waardoor ik continu nieuwe projecten en omgevingen ontdek.

Jeroen Rabbers

Momenteel ben ik dus als uitvoerder in Duitsland aan de slag, en ik kijk uit naar alle uitdagingen die deze ervaring met zich meebrengt. Het is een avontuur dat mijn professionele groei bevordert en me steeds verder brengt in mijn carriere. Ik ben trots om deel uit te maken van Oceaa en ik kan niet wachten om nog meer te bereiken in de toekomst!

Blijf op de hoogte van mijn avonturen en ontdek meer over mijn bijdrage aan de successen van Oceaa. Ik deel graag mijn enthousiasme voor de GWW-sector en mijn gedrevenheid om elke uitdaging aan te gaan. Samen maken we elke opdracht een succes!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Rabbers