Nieuws

Oceaa steunt de Scoop-vereniging – Een spannende nieuwe samenwerking!

Oceaa steunt de Scoop-vereniging – Een spannende nieuwe samenwerking!

Dit jaar hebben we al deelgenomen met een ludieke PowerPoint-grap die bekend werd als “Project Saboteur”. Het was een groot succes en we zijn vastbesloten om volgend jaar een nog indrukwekkendere en spannendere ervaring te creëren! Maar we wilden meer doen, en dat hebben we ook gedaan.

We hebben opwindend nieuws te delen! Oceaa is verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe sponsoring zijn aangegaan met S.C.H. Scoop, een bloeiende hockeyvereniging uit de Delft waar onze eigen werkvoorbereider, Dewa, deel van uitmaakt.

We zijn zeer enthousiast over deze nieuwe samenwerking met hockeyvereniging Scoop en de mogelijkheden die het biedt. Onze gesprekken met Jurre Stok, de Commissaris Extern van S.H.C. Scoop, waren bijzonder positief en inspirerend. We willen hem nogmaals bedanken voor het leuke gesprek en zijn inzet om deze samenwerking tot stand te brengen.

We kijken uit naar de voordelen die deze samenwerking met zich meebrengt, zoals zichtbaarheid tijdens wedstrijden, deelname aan het huistoernooi en de mogelijkheid om studenten te inspireren met cursussen en excursies.

Mocht je nog vragen, ideeën of interesse hebben in één van de genoemde sponsormogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor nieuwe kansen en samenwerkingen!

Met vriendelijke groet,