Nieuws

Oceaa Team traint met Berend Aaftink bij Rdam Gym: Een krachtige samenwerking!

Oceaa Team traint met Berend Aaftink bij Rdam Gym: Een krachtige samenwerking!

Beste lezers,

We hebben onlangs een opwindende trainingservaring gehad bij Rdam Gym, waar ons Oceaa-team de handen ineensloeg met niemand minder dan Berend Aaftink, die mee heeft gedaan aan de wedstrijd voor de sterkste man van Nederland in 2022. Het was een eer om met Berend te trainen en zijn lievelingsoefening, de deadlift, te ervaren, gevolgd door een intensief circuit. Lees verder om meer te ontdekken over deze krachtige samenwerking!

Als trotse sponsor van Berend Aaftink tijdens de wedstrijd van sterkste man van Nederland in 2022, wilden we graag de gelegenheid aangrijpen om samen met hem te trainen. Bij Rdam Gym kregen we de kans om onze kracht en doorzettingsvermogen te testen, geïnspireerd door Berend’s indrukwekkende prestaties.

De training begon met de deadlift, Berend’s favoriete oefening. Onder zijn deskundige begeleiding leerden we de juiste techniek en hoe we onze kracht optimaal konden benutten. Het was een uitdagende, maar zeer bevredigende oefening, waarbij we ons grenzen verlegden en ons bewust werden van ons eigen potentieel.

Na de deadlift gingen we verder met een intensief circuit, waarin we verschillende krachtoefeningen combineerden met cardio en functionele training. De energie was voelbaar en de motivatie om onszelf te overtreffen was aanwezig in de hele ruimte. Het was een geweldige manier om onze fysieke en mentale grenzen te verleggen, geïnspireerd door Berend’s vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

Deze samenwerking met Berend Aaftink en de training bij Rdam Gym heeft ons als team versterkt en ons laten zien wat mogelijk is wanneer we ons concentreren op onze kracht en doelen nastreven. We zijn dankbaar voor de kans om van Berend te leren en zijn ervaring en expertise te delen.

Als sponsor van Berend Aaftink blijven we trots op zijn prestaties en wensen we hem veel succes in zijn toekomstige uitdagingen. Het is een eer om deel uit te maken van zijn reis naar kracht en succes.

Blijf ons volgen voor meer updates over onze samenwerkingen, trainingen en avonturen bij Oceaa. Samen bouwen we aan een sterker, fitter en succesvoller team!

Met sportieve groeten,

Het Oceaa-team