Nieuws

Oceaaniërs klaar voor Bouwcup 2023: Een Mix van Technisch Vernuft en Feyenoord-passie!

Oceaaniërs klaar voor Bouwcup 2023: Een Mix van Technisch Vernuft en Feyenoord-passie!

Bij Oceaa gaan we niet alleen de uitdagingen aan op het gebied van civiele techniek, maar ook op het voetbalveld! We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze getalenteerde Oceaaniërs volop aan het trainen zijn voor de Bouwcup 2023, een spannend voetbaltoernooi dat op 28 juni plaatsvindt in het legendarische De Kuip.

Als trotse Feyenoord-fans zijn we ontzettend enthousiast om in het stadion te spelen waar onze club zoveel historische momenten heeft beleefd. Het is een eer om het veld van De Kuip te betreden en onze passie voor voetbal te combineren met onze technische vaardigheden.

Wil je een voorproefje van onze voorbereidingen op dit sportieve evenement? Check dan zeker onze social media kanalen, waar we een geweldige reel hebben geplaatst met beelden van onze trainingssessies en de ongeëvenaarde sfeer van De Kuip. Je zult zien hoe onze Oceaaniërs hun technisch vernuft en Feyenoord-passie combineren om zich klaar te stomen voor de Bouwcup 2023.

Maar we hebben jouw steun nodig! Kom op 28 juni naar De Kuip en juich ons team toe terwijl we de strijd aangaan tijdens de Bouwcup. Samen maken we er een onvergetelijke dag van vol voetbalplezier en Oceaa-teamgeest.

We willen graag onze dank uitspreken aan @sportcampus_footballacademy, die ons heeft bijgestaan bij het optimaliseren van onze trainingssessies en ons heeft geholpen om ons op ons best te presenteren tijdens de Bouwcup 2023.

Bij Oceaa combineren we technisch vernuft met Feyenoord-passie, en we zijn vastberaden om succes te behalen, zowel op het gebied van civiele techniek als op het voetbalveld. We kijken ernaar uit om onze supporters te verwelkomen op 28 juni in De Kuip, waar we samen een dag vol sportiviteit, teamgeest en Feyenoord-enthousiasme zullen beleven.

Zorg dat je ons volgt op onze social media kanalen en bekijk onze reel om alvast in de stemming te komen voor de Bouwcup 2023. We kunnen niet wachten om ons Oceaa-team te vertegenwoordigen in het stadion waar onze liefde voor voetbal tot leven komt.

Tot ziens op 28 juni in De Kuip!