Nieuws

Ons avontuurlijke verhuisverhaal: Welkom op onze nieuwe locatie in Barendrecht!

Ons avontuurlijke verhuisverhaal: Welkom op onze nieuwe locatie in Barendrecht!

Beste lezers,

Het is tijd om een opwindend hoofdstuk in ons bedrijf te delen: onze verhuizing naar onze nieuwe locatie in Barendrecht! We hebben fantastisch nieuws dat we graag met jullie willen delen! Per 1 mei zijn we te vinden op ons nieuwe kantoor op de Pesetastraat 24 in Barendrecht.

Onze nieuwe locatie biedt meer ruimte en mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We kijken er dan ook erg naar uit om jullie hier te verwelkomen! Als je in de buurt bent, kom gerust eens langs om een kijkje te nemen en een kopje koffie te drinken. We hopen je snel te zien op ons nieuwe adres!

Terugkijkend op het verhuisproces, kunnen we zeggen dat het een ware rollercoaster was met talloze uitdagingen en onvoorziene problemen. Er moest nog best veel gedaan worden. Alles moest opnieuw geschilderd worden en dus zaten we er met werkende schilder om ons heen op kantoor. Het warme water deed het ook niet, en alsof dat nog niet genoeg was, ging de lift ook nog eens stuk. Wat een avontuur, maar we zijn eruit gekomen en alles doet het nu goed!

Gedurende de hele schilderklus, die langer duurde dan verwacht, werkten we te midden van verfspetters en de geur van verse verf. Het was niet altijd even comfortabel, maar we probeerden er het beste van te maken. We deelden grappen en maakten van de gelegenheid gebruik om de teamgeest te versterken. Het was een goede reminder dat we als team in staat zijn om uitdagende situaties het hoofd te bieden.

Maar het schilderen was niet het enige obstakel dat we tegenkwamen. Toen we eenmaal waren verhuisd, ontdekten we dat het warme water niet werkte. Dat was een behoorlijke tegenvaller. Gelukkig hadden we een team van professionals bij de hand die de situatie snel hebben opgelost. We moesten even doorzetten, maar uiteindelijk werden de problemen met het warme water opgelost.

Alsof dat nog niet genoeg was, besloot de lift op een dag dat hij er genoeg van had en gaf de geest. Het was geen gemakkelijke taak om onze kantoren op de bovenste verdieping te bereiken zonder een werkende lift. Maar we lieten ons niet uit het veld slaan. We improviseerden en vonden creatieve oplossingen om ons werk gedaan te krijgen. Het bracht ons team nog dichter bij elkaar, terwijl we elkaar hielpen om de trap te beklimmen en ons kantoor te bereiken.

Ondanks alle tegenslagen en uitdagingen, zijn we trots om te kunnen zeggen dat we er doorheen zijn gekomen. We hebben nu een prachtige nieuwe locatie waar we ons bedrijf verder kunnen laten groeien en bloeien. Alles werkt nu zoals het hoort, en we voelen ons echt thuis in onze nieuwe omgeving.

We willen graag ons team en de professionals bedanken die ons hebben geholpen bij deze verhuizing. Hun vastberadenheid hebben ervoor gezorgd dat we dit avontuur tot een succesvol einde hebben gebracht.

We hopen jullie allemaal snel te mogen verwelkomen op ons nieuwe kantoor in Barendrecht!

Warme groeten,

Het team van Oceaa