Successen

Davey Jansen – Werkvoorbereider

Davey Jansen – Werkvoorbereider

Hoi allemaal! Ik ben Davey Jansen en ik werk al twee jaar met trots als werkvoorbereider bij Oceaa. Ik ben ontzettend blij dat ik de kans krijg om mijn verhaal te delen. Het is geweldig om te zien hoe mijn werk bijdraagt aan het realiseren van de energietransitie van de gemeente Den Haag.

Mijn rol als werkvoorbereider in het projectteam voor de energietransitie is echt cruciaal. Het hoofddoel van dit project is om laadvoorzieningen in de stad Den Haag te realiseren, zodat we de milieudoelstellingen kunnen behalen en een groenere toekomst kunnen creëren. En laten we eerlijk zijn, duurzaamheid is iets waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen.

Wat ik het meest geweldig vind aan mijn werkzaamheden is de diversiteit die ermee gepaard gaat. We hebben te maken met verschillende stakeholders, zoals gemeentelijke instanties, energieleveranciers en lokale ondernemers. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit en dat we effectief kunnen samenwerken om dit project tot een succes te maken. Het vereist goede communicatie, inlevingsvermogen en het vermogen om de belangen van alle betrokken partijen in evenwicht te houden.

Wat ik zo geweldig vind aan werken bij Oceaa is de dynamiek van het team. We zijn echt een hechte groep mensen die altijd voor elkaar klaarstaan. Iedereen is gedreven en wil groeien en zichzelf ontwikkelen. En het beste is dat Oceaa niet alleen de groei van het bedrijf stimuleert, maar ook de groei van de medewerkers.

 Ik heb alle kansen gekregen om mezelf te ontwikkelen en mijn vaardigheden verder te verbeteren, en dat is iets wat ik enorm waardeer.

Davey Jansen

Ik ben ontzettend trots op wat we aan het bereiken zijn met het project voor de energietransitie in Den Haag. Samen met het team hebben we ervoor gezorgd dat de laadvoorzieningen zijn gerealiseerd en dat we een positieve bijdrage leveren aan de milieudoelstellingen. Het is een geweldig gevoel om te weten dat ons werk impact heeft en een verschil maakt.

Ik kijk ernaar uit om nog veel meer succesvolle projecten te realiseren bij Oceaa. Het is geweldig om te werken in een omgeving waar iedereen dezelfde passie deelt en zich inzet voor een duurzame toekomst. Bedankt voor het luisteren naar mijn verhaal en blijf ons volgen voor meer inspirerende succesverhalen van getalenteerde professionals bij Oceaa!

Met vriendelijke groet,

Davey Jansen