Nieuws

Terugblik op de Vrijmibo Oceaa Boksdag bij Skanders gym – Een Enorm Gezellige en Sportieve Middag!

Terugblik op de Vrijmibo Oceaa Boksdag bij Skanders gym – Een Enorm Gezellige en Sportieve Middag!

Beste lezers,

Afgelopen week vond er een opmerkelijk en energiek evenement plaats bij Skanders gym: de Vrijmibo Oceaa Boksdag! Het was een middag vol plezier, sportiviteit en een gezonde dosis competitie. Enkele moedige werkvoorbereiders besloten hun frustraties in de ring te uiten tegen de directeur, Mateusz. Hoewel Mateusz zich niet liet kennen, zorgden de warming-up, techniektraining, bokszaksessies en vriendschappelijke gevechten in de ring voor een gezellige en onvergetelijke middag. Laten we eens terugblikken op deze bijzondere dag vol sportiviteit en samenhorigheid!

Het evenement begon met een opwarmingsfase, waarin de deelnemers zich klaarmaakten voor de uitdagingen die voor hen lagen. Onder begeleiding van een ervaren trainer kregen we de kans om onze spieren op te warmen en ons mentaal voor te bereiden op de bokssessies. De opgewonden sfeer en het enthousiasme waren voelbaar terwijl iedereen zich concentreerde op de komende activiteiten.

Na de warming-up volgde een techniektraining, waarin de deelnemers de fijne kneepjes van het boksen leerden. Samen oefenden we verschillende bewegingen, stoten en verdedigingstechnieken. Het was een waardevol leermoment, waarin we onze vaardigheden konden aanscherpen en vertrouwen konden opbouwen voordat we de ring betraden. Het samen trainen versterkte ook de teamgeest en zorgde voor een gevoel van kameraadschap onder de deelnemers.

Vervolgens was het tijd voor de bokszaksessies, waarin de deelnemers al hun energie en focus konden richten op de zakken. Met krachtige stoten en snelle bewegingen konden we onze opgebouwde frustraties en stress vrijlaten. Het geluid van de stoten op de zakken vulde de ruimte, terwijl de deelnemers zich volledig in het moment waanden. Het was een krachtige en cathartische ervaring, waarin we onszelf konden uiten op een gezonde en gecontroleerde manier.

En toen was het moment aangebroken waar iedereen naar uit had gekeken: de vriendschappelijke gevechten in de ring. De werkvoorbereiders stapten één voor één in de boksring om hun vaardigheden te tonen en sommigen durfden de strijd tegen de directeur, Mateusz aan. Hoewel hij zich als een waardige tegenstander opstelde en zich niet liet kennen, was het vooral een gelegenheid om plezier te hebben en te genieten van de sportieve uitdaging. Het gejuich en de aanmoedigingen van collega’s creëerden een aanstekelijke sfeer vol enthousiasme en support.

Als laatste onderdeel van de middag zorgde Taiwo voor een verfrissende cooling-down. Dit was het moment om tot rust te komen, de spieren te ontspannen en te reflecteren op de geweldige ervaringen van de dag. Het gaf de deelnemers de kans om te herstellen en hun waardering te tonen voor hun inspanningen en de verbondenheid die ze hadden ervaren.

Laten we met veel vreugde terugkijken op deze unieke en gedenkwaardige dag. De Vrijmibo Oceaa Boksdag bij Skanders liet zien dat sport, plezier en teambuilding hand in hand kunnen gaan. Het heeft ons eraan herinnerd dat het belangrijk is om af en toe uit onze comfortzone te stappen, uitdagingen aan te gaan en samen te genieten van gezonde competitie.

Dank aan alle deelnemers, trainers en organisatoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Laten we de energie en positiviteit die we tijdens deze middag hebben ervaren vasthouden en uitkijken naar toekomstige momenten van plezier en verbinding.