Successen

Vasco Bronk – Werkvoorbereider

Vasco Bronk – Werkvoorbereider

Hallo! Mijn naam is Vasco Bronk en ik ben nu ongeveer een half jaar werkzaam bij Oceaa. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik mij al direct welkom. Dit gevoel heb ik niet alleen ervaren tijdens het werk, maar ook in de pauzes, tijdens de academy-dagen en bij uitjes met het team.

Ik zie Oceaa als een dynamisch bedrijf dat zich volop in ontwikkeling bevindt. Gedurende deze groeiperiode worden zowel mijn collega’s als ik veel betrokken bij de voortgang binnen het bedrijf. De betrokkenheid vanuit Oceaa tijdens mijn start binnen het team heeft mij positief verrast. Hierbij ben ik zeer goed begeleid door een persoonlijke mentor, die altijd beschikbaar is voor vragen en ondersteuning.

Op korte termijn streef ik ernaar om volledig zelfstandig de benodigde plannen en instructies te kunnen schrijven en om mijn vaardigheden in AutoCAD verder te ontwikkelen. Bij Oceaa ben ik al enkele uitdagingen tegengekomen, wat een gevolg is van de leercurve die ik nog doorloop. Zo was het schrijven van bepaalde plannen voor mij een stap buiten mijn comfortzone. Gelukkig kon ik rekenen op de deskundige begeleiding van mijn mentor.

Als je met warmte wordt ontvangen, groei je met enthousiasme.

Vasco Bronk

De afgelopen maanden heb ik bij een uniek project de rol van junior werkvoorbereider op mij genomen. Hierbij heb ik waardevolle kennis opgedaan, zowel in het schrijven van plannen als in de samenwerking binnen een bouwteam.

Terugkijkend op mijn tijd bij Oceaa tot nu toe, ben ik dankbaar voor de kansen, begeleiding en de warmte die ik heb mogen ervaren. Ik kijk met enthousiasme uit naar mijn verdere ontwikkeling en naar de toekomstige projecten waarbij ik betrokken zal zijn. Met de steun van mijn team en begeleider ben ik ervan overtuigd dat ik zal blijven groeien binnen dit inspirerende bedrijf.