Project­beheersing

Blue Wave Background Image

Projectbeheersing is nodig om projecten succesvol te laten verlopen en af te ronden. Het zorgt ervoor dat op basis van de juiste informatie, op het juiste moment, met de juiste mensen, de juiste actie ondernomen wordt. Het kan een uitdaging zijn om een bouw- of infraproject efficiënt te organiseren. Oceaa ondersteunt je graag hierbij.

Projectbeheersing cruciaal voor succes

Bij het managen van civieltechnische en bouwkundige projecten zijn er veel uitdagingen waar je mee te maken krijgt. Er zijn verschillende partijen betrokken, uiteenlopende belangen en er kunnen altijd onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden die de voortgang van het project beïnvloeden. Daarom is het van groot belang om een solide projectbeheersing in te zetten om het project op koers te houden.

Jouw project volledig onder controle

Wanneer je ons inschakelt ben je verzekerd van een gestructureerde aanpak voor het managen van jouw project. Onze professionals hebben alle kennis in huis om het project op alle facetten onder controle te houden. Ze bieden transparantie voor alle belanghebbenden met duidelijke doelen en verwachtingen.  Onze professionals identificeren en beheren de risico’s om vertragingen en kostenoverschrijdingen te minimaliseren. Ze monitoren samen met het team de voortgang van de werkzaamheden en waarborgen de kwaliteit van het project. Voor elke complexe uitdaging bieden ze een passende oplossing. Door deze voordelen maximaal te benutten wordt jouw project  succesvol afgerond binnen budget, de gestelde termijn en de afgesproken kwaliteitseisen.

Onze actualiteiten
bekijk alles
Terugblik op de Bouwcup 2023
Een Onvergetelijke Ervaring in de Kuip
Ons avontuurlijke verhuisverhaal
Welkom op onze nieuwe locatie in Barendrecht!
Oceaa steunt de Scoop-vereniging
Een spannende nieuwe samenwerking!
Blue Wave Background Image

Over ons team

Wij zijn Oceaa. Een advies- en ingenieursbureau dat overheidsorganisaties en aannemers in de bouw en infra helpt met veranderen door te verbinden. We maken niet alleen het plan, maar zetten ook mensen in met de juiste ervaring en expertise. Van projectmanagers tot werkvoorbereiders en van adviseurs tot system engineers. Onze kracht ligt in persoonlijke aandacht en de combinatie van specialismen.

Jaimy ten Dam
Manager Academy
Peter van Tiggelen
Manager Projectbeheersing / Proces Manager
Davey Jansen
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Tuinman
Werkvoorbereider Elektrotechniek
Jeroen Rabbers
Uitvoerder
Ali Goksuluk
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Roovers
Werkvoorbereider Civiel
Wil je meer weten over onze diensten?