Uw Partner in de bouw en infra voor uw audits

Blue Wave Background Image

Waarom kiezen voor onze auditdiensten?

  • Diepgaande Branchekennis: Met jarenlange ervaring in de bouw- en infra, begrijpen we de unieke uitdagingen en eisen van deze sectoren.
  • Aanpasbaarheid aan Klant Specifieke Eisen: Elke klant is uniek, en dat geldt ook voor hun projecten. Wij zorgen ervoor dat we uw specifieke eisen naar onderaannemers en binnen uw organisatie kunnen meenemen in onze audits.
  • Expertise op Maat: Ons team van experts is erop gericht om u niet alleen te helpen met het identificeren van potentiële knelpunten, maar ook om praktische en haalbare oplossingen te bieden die aansluiten op uw behoeften.
  • Focus op Proces en Resultaat: Wij kijken tijdens de audits naar het resultaat van de werkzaamheden: ‘Worden de werkzaamheden juist uitgevoerd?’. Daarnaast kijken wij ook naar optimalisaties van het proces: ‘Waar kan het proces van de werkzaamheden verbeterd worden?’.

Wat bieden wij?

  • Diepgaande Audits: Wij duiken diep in uw projecten om ervoor te zorgen dat alle normen, voorschriften en kwaliteitseisen worden nageleefd.
  • Integriteit en Transparantie: U kunt op ons rekenen voor een eerlijke en transparante beoordeling van uw projecten.
  • Continue Ondersteuning: Van de voorbereidingsfase tot de nazorgfase, wij staan gedurende het hele proces aan uw zijde.

Vertrouw op onze expertise

In de complexe wereld van bouw en infrastructuur is het essentieel om een partner te hebben die uw taal spreekt, de industrienormen begrijpt en zich aanpast aan uw specifieke behoeften. Met onze expertise helpen wij klanten in de bouw en infra om hun projecten naar een hoger niveau te tillen.

Laat ons u helpen en neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden!

Onze actualiteiten
bekijk alles
Terugblik op de Bouwcup 2023
Een Onvergetelijke Ervaring in de Kuip
Ons avontuurlijke verhuisverhaal
Welkom op onze nieuwe locatie in Barendrecht!
Oceaa steunt de Scoop-vereniging
Een spannende nieuwe samenwerking!
Blue Wave Background Image

Over ons team

Wij zijn Oceaa. Een advies- en ingenieursbureau dat overheidsorganisaties en aannemers in de bouw en infra helpt met veranderen door te verbinden. We maken niet alleen het plan, maar zetten ook mensen in met de juiste ervaring en expertise. Van projectmanagers tot werkvoorbereiders en van adviseurs tot system engineers. Onze kracht ligt in persoonlijke aandacht en de combinatie van specialismen.

Jaimy ten Dam
Manager Academy
Peter van Tiggelen
Manager Projectbeheersing / Proces Manager
Davey Jansen
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Tuinman
Werkvoorbereider Elektrotechniek
Jeroen Rabbers
Uitvoerder
Ali Goksuluk
Werkvoorbereider Civiel
Stefan Roovers
Werkvoorbereider Civiel
Wil je meer weten over onze diensten?