Successen

Ethem Kürk – Document controller

Ethem Kürk – Document controller

Ik ben Ethem Kürk, een enthousiaste 22-jarige met een achtergrond in Technische Bedrijfskunde. Onlangs ben ik toegetreden tot het team van Oceaa, en vanaf het allereerste moment voelde ik me hier perfect ontvangen.

Oceaa staat bekend om zijn flexibiliteit en oplossingsgerichte benadering. Dit bedrijf beweegt mee met de nieuwste trends in de industrie en is altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Ze streven ernaar om elke medewerker de best passende projecten en opdrachten te bieden.

Mijn doel op korte termijn is om volledige controle te hebben over alle procesmatige aspecten binnen projecten. Dit gaat met name om procesengineering, document controlling, en document management. Mijn doel op lange termijn is om in de rol van procesbeheerser/-manager te groeien en deze persoonlijke ontwikkeling past goed binnen de expertise van Oceaa. Samenwerken met ervaren collega’s en de juiste begeleiding vormen hierin de juiste bodem om mezelf door te ontwikkelen.

“Adequate document controlling is de sleutel tot een georganiseerd verhaal, waarbij elke pagina een essentieel hoofdstuk vormt in de reis naar succes.”

Ethem Kürk

Mijn eerste project bij Oceaa is in de rol van document controller. Deze functie gaat in de basis om het verzamelen en beheren van alle informatie binnen een project. In de bouw ging dit vroeger om het beheren van veelal papieren documenten, maar nu gaat het voornamelijk om digitale documenten die beheert worden in een digitale omgeving.

Binnen dit project heb ik veel waardevolle kennis opgedaan over dit specifieke onderdeel van procesmanagement en kreeg ik een goede indruk van document controlling: van het indienen van documenten bij de opdrachtgever tot het professioneel communiceren en controleren van eisen. Daarnaast heb ik me gericht op het organiseren van werkzaamheden om een duidelijk overzicht te behouden.

Het huidige document management biedt naar mijn mening kansen om het proces van vastleggen, opslaan en terugvinden van elektronische documenten te stroomlijnen. Hierin hoop ik uiteindelijk mijn eigen ideeën te kunnen toepassen.

De afgelopen tijd bij Oceaa heb ik als erg prettig ervaren. Het voelt als een omgeving waar ik volledig word ondersteund en waar actief wordt meegedacht over mijn professionele ontwikkeling. Ik kijk met een positieve blik naar de toekomst waarin ik mezelf wil vormen tot een ware professional.