Successen

Jaimy ten Dam – Manager Academy Extraordinaire

Jaimy ten Dam – Manager Academy Extraordinaire

Hallo allemaal! Mijn naam is Jaimy ten Dam, en ik ben de trotse Manager Academy Extraordinaire bij Oceaa. Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen over het vinden van mijn droombaan en waarom werken bij Oceaa zo speciaal is. Laat me jullie meenemen op mijn reis!

Ik werk al maar liefst 4 geweldige jaren bij Oceaa, en het is een avontuur geweest dat mijn verwachtingen heeft overtroffen. Als Manager Academy Extraordinaire ben ik verantwoordelijk voor het leiden van het “Managementtraining Extravaganza” project. Ons doel is om onze fantastische collega’s in de Infra sector naar nieuwe hoogten te tillen in Projectmanagement. Het is een missie waar ik gepassioneerd over ben en die me elke dag inspireert.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werkzaamheden is de mogelijkheid om mijn collega’s te laten schitteren als de sterren die ze zijn. Ik geloof in het potentieel van elk individu en het is mijn passie om hun vaardigheden en talenten te ontwikkelen. Het is geweldig om te zien hoe ze groeien en excelleren in hun vakgebied. Bijdragen aan een sector die briljantie ademt, geeft me een gevoel van voldoening en trots.

Wat werken bij Oceaa zo bijzonder maakt, is de dynamiek en energie die ons team kenmerkt. We zijn een groep jonge, energieke durfals die gedreven worden door de passie om te innoveren en te groeien. Bij Oceaa staat persoonlijk initiatief centraal, en er is altijd ruimte voor het vieren van ons menselijk kapitaal. We ondersteunen en inspireren elkaar, waardoor een omgeving ontstaat waarin we kunnen floreren en ons potentieel kunnen realiseren.

Voor mij is werken bij Oceaa als een enerverend avontuur. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen om te leren. Het is een plek waar creativiteit en ambitie samenkomen om iets buitengewoons te creëren. Ik voel me bevoorrecht om deel uit te maken van dit team en mijn droombaan te hebben gevonden bij Oceaa.

Het is een plek waar creativiteit en ambitie samenkomen om iets buitengewoons te creëren.

Jaimy ten Dam

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Ik hoop dat mijn enthousiasme en toewijding je hebben geïnspireerd. Blijf ons volgen voor meer inspirerende verhalen van getalenteerde professionals die hun droombaan hebben gevonden bij Oceaa!

Met vriendelijke groet,

Jaimy ten Dam